Home » Cursussen & Evenementen » Family Games Zondag 8 september 14:00

Family Games Zondag 8 september 14:00

Zondagmiddag organiseert De Eendenkooi voor het eerst Family Games

Samen met uw gezin, buurtgenoten, of vrienden kunt u een team samenstellen om aan die games mee te doen. De leeftijden doen er niet toe. Iedereen kan meedoen. Jong en oud. Daar houden we rekening mee. Een team kan bestaan uit 4 tot 8 personen. Komt u een teamlid tekort dan is dat geen punt of leent u er een bij een van de andere teams.
 

De wedstrijd begint om 14.00 uur en bestaat uit verschillende onderdelen, waarin handigheid, creativiteit, sportiviteit en doorzettingsvermogen een rol spelen.
 
Twee aan twee treden teams tegen elkaar in het strijdperk en behalen daarbij punten. Dat gebeurt parallel aan elkaar. U moet daarbij denken aan 10 à 12 opdrachten, die u met elkaar zo snel mogelijk, of zo juist mogelijk uitvoert, of waarin u het hoogste aantal punten scoort. Welke activiteiten het precies zijn ontdekt u vanzelf ter plekke. Dat blijft een verrassing. Zorg er in ieder geval voor dat u sportief gekleed bent. Het team met het hoogste aantal punten wint de hoofdprijs en mag een jaar lang de titel

Family-Games Team
van Zoeterwoude Rijndijk dragen
 

Zij krijgt uiteraard de prachtige wisselbokaal uitgereikt. Wie wil daar niet voor in aanmerking komen? Geef uw team een prachtige naam, want ook die keuze zal een rol spelen bij het bepalen wie de winnaar is.
 
Meldt uw team met naam en adres zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk maandag 2 september aan, via activiteiten@eendenkooi.com.
Wij maken er met elkaar een mooi feest van !