Home » Vergaderruimte

Vergaderruimte

Het succes van een organisatie wordt bepaald door het vermogen om te anticiperen op maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. Dat vraagt om creativiteit, visie, ideeen omzetten in actie, eenheid creeĆ«ren in het team. De omgeving waar deze groepsprocessen plaatsvinden dragen in hoge mate bij aan het succes.

De Eendenkooi springt er onmiddellijk uit als vergader- en ontmoetingslocatie. Dit is anders dan anders. Ruim 40 jaar ervaring. De Eendenkooi biedt de ruimte en rust om effectief en succesvol te brainstormen, te vergaderen of te presenteren. Voorzien van alle moderne multimediale mogelijkheden, een excellente catering en een flexibele indeling, kunnen groepen tot 200 personen genieten van uitstekende faciliteiten. Zo zijn er audiovisuele presentatiemiddelen.

De huurprijs bedraagt 80 euro per dagdeel (ochtend, middag of avond) per zaal, echter omdat de Eendenkooi voor alle vragen en wensen meerdere oplossingen en mogelijkheden heeft, kunt u in samenspraak met de beheerder van De Eendenkooi meerdere aanvullingen bespreken, zij verstrekt graag meer informatie over de vele gebruiksmogelijkheden en arrangementen van het Centrum. De Eendenkooi is bereikbaar onder tel.nr. 071-5896478, 06-42916249 voor een tailor-made offerte.

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer foto’s