Yoga gaat niet over hoe je eruit ziet, yoga gaat over hoe je je voelt.

Yoga gaat niet over hoe je eruit ziet, yoga gaat over hoe je je voelt.

1 februari 2024 Uncategorized 0

Bij veel mensen is Yoga inmiddels wel bekend. Het vooroordeel dat je op je kop moet kunnen staan en in de meest ingewikkelde houdingen moet kunnen zitten is bijna verdwenen.

Het is een waardevolle manier van bewegen gebleken, waarbij belangrijk is dat we alle spieren die we hebben op een rustige manier gebruiken. De spieroefeningen worden gecombineerd met een posi-
tieve houding en bewuste ademhaling.

Yoga is geen sport, maar yoga-beoefening zorgt wel voor meer kracht, levensenergie, uithoudingsvermogen en souplesse. Je gaat uiteindelijk in het dagelijks leven bewuster om met je lichaam.

Elke donderdagochtend van half 10 tot half 11 is er Yoga in de Eendenkooi. Deze les is inmiddels gevuld met het maximale aantal van 10 deelnemers. De leeftijd in de groep varieert van 60 tot 90 jaar. Inmiddels is er op de donderdag een tweede groep gestart met een les van 11 tot 12 uur. Hier zijn momenteel nog enkele plaatsen vrij.

Als je een keer wilt komen kijken en/of meedoen om te ervaren of het iets voor je is, dan ben je van harte welkom! Voor informatie en opgave voor een proefles: Corrie Bocxe: 06 147 444 26 of 071 5420 914

Je kunt een heel jaar ( = 44 lessen) meedoen voor € 250!